ACTIE 

 

 

 

 

 

 

 

Hou jij van korting,  koop dan een strippenkaart. 

 

 

Volg mij op Instagram ( puur_femke) of Telegram @puurfemke voor nieuws, informatie, inspiratie, inzicht en bewustwording.

 

Vragen en afspraken graag via WhatsApp, Telegram of sms op 06-38757718 omdat ik niet altijd kan opnemen vanwege sessies. Mijn telefoon staat meestal op niet storen. Mailen mag ook op info@barsfemke.nl.  

 

 

*Een proefsessie is niet geldig i.c.m. andere kortingen, acties, abonnement of strippenkaarten. Je kunt één proefsessie tegen een gereduceerd tarief boeken. 

 

De behandelingen van FemmeSense zijn een goede investering in jezelf. Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust van het feit dat zelfzorg, rust en investering in een behandeling een bijdrage is voor hun groei, ontwikkeling en innerlijke kracht. 

 

Helaas is ons zorgsysteem zo ingericht dat mijn sessies niet vergoed worden door zorgverzekeraars terwijl de sessies zeker een bijdrage zijn bij burnout, vermoeidheid, onzekerheid, angsten, PTSS, ADHD, HSP, stress, hoogbegaafdheid, neerslachtigheid, disbalans en heel veel lichamelijk klachten en pijn.  Ik heb regelmatig klanten die na meerdere trajecten ( die vergoed werden, waaronder medicatie) maar die toch bij mij terecht komen om de problemen op een andere manier, die beter bij ze past, op te lossen.

 

Contante betaling na de sessie of anders overeengekomen bij het maken van de afspraak. 

 

Het BTW tarief is 0%. Factuur voor ziekte of verzuim preventie, trajecten of stress management voor ondernemers is mogelijk. 

 

Volg mij voor inspiratie en acties op Instagram @puur_femke of op Facebook fb.me/barsfemke.