Hoe maak je het snelst en het makkelijkst een afspraak bij FemmeSense?

Dat doe je door 1 klik op één van bovenstaande knoppen en jouw bericht te sturen met de gewenste datum & tijd en de soort sessie die je wilt inplannen. Vragen kun je hier ook naar sturen uiteraard. Heb je meerdere mogelijkheden voor een afspraak, laat dit dan aan mij weten. Het losse tarief is geldig voor afspraken van ma-vr tussen 10.00 en 17.30. De ruimte waar ik de sessies geef, bevindt zich op de eerste verdieping en bereik je met de trap. U kunt voor de deur gratis parkeren. Probeer 5-10 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn.

In de avonden en weekenden (mits beschikbaar) geldt een toeslag . 

 

BELANGRIJK OM TE WETEN:
Bij het maken van de afspraak betaal je €10 via een betaalverzoek voor de reservering van mijn tijd en evt voorbereiding van jouw sessie. Je kunt na de sessie het resterende bedrag altijd contant betalen of ervoor kiezen om bij de reservering al het gehele bedrag over te maken.

 

Bij te laat annuleren ( korter dan 3 uur voor de afspraak) of niet opdagen, krijg je geen restitutie voor de tijd die gereserveerd is voor jou en niet opnieuw ingevuld kan worden, dit is het bedrag van €10 en is het verzuimtarief. *Hou hier rekening mee bij het plannen van jouw afspraak.