©FemmeSense

Mijn naam is Femke Haerens en ik ben de eigenaar van FemmeSense. 

 

Ik geef sinds 2016 Access Bars™ behandelingen en andere bodyprocessen van Access Consciousness, energetische lichaamsbehandelingen, Ankh healingen en bewustzijnsondersteuning in Bergen op Zoom. Door mijn positieve instelling, levenservaring, (hoog)gevoeligheid en empathisch vermogen ben ik goed in staat om mensen te helpen en om mensen bewust te maken van hun eigen kracht.

 

Mijn praktijkruimte is licht, geeft rust en is een echte krachtplek waar volop ruimte is voor jouw innerlijke groei. De ruimte is op de 1e verdieping van mijn woning dus je moet één trap op.

Je bent van harte welkom bij FemmeSense in Bergen op Zoom.  

 

Het geeft mij voldoening en energie om een bijdrage te kunnen zijn om samen met mijn klanten meer bewustzijn, plezier, gemak, gezondheid, (zelf)liefde en verandering te creëren.

 

Mail: info@barsfemke.nl

Voor afspraken: het snelste is om een (WhatsApp) bericht te sturen zodat ik je kan beantwoorden als ik tijd heb. Mijn telefoon staat meestal op niet-storen. 

 

LET OP; NIET NAGEKOMEN AFSPRAKEN, OF AFGEZEGD OP DE DAG VAN DE AFSPRAAK WORDEN IN REKENING GEBRACHT. VOORDAT IK EEN SESSIE GEEF, KOST MIJ DAT NAMELIJK VOORBEREIDINGSTIJD. 

 

Tel: +31 (0)6-38757718 via Signal / Telegram / WhatsApp (Femke FemmeSense)

 

Instagram @puur_femke 

Telegram kanaal @puurfemke

 

Werktijden: Open op afspraak van maandag t/m vrijdag, afspraken vinden plaats tussen 10.00 en 17.30, volgens normale tarieven. 

Avondafspraken: €10 extra per sessie

maandag-donderdag tussen 18.30 en 20.30 

Weekend afspraken : €20 extra per sessie

vrijdagavond tussen 18.30 en 20.30, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 13.30

 

De sessies worden gegeven in Bergen op Zoom. Sessies buiten openingstijden of in het weekend zijn mogelijk tegen een meerprijs (weekendtarief) van €20 per sessie.Praktijk adres: Bijsterveld 43, Bergen op Zoom. 
U kunt gratis parkeren.

 

BETALING: GRAAG CONTANT of via een betaalverzoek in overleg.

 

Kvk nr: 61193135

#accessconsciousness #accessbars #barsfemke #accessbarsfemke #barsbergenopzoom #opladen #resetten #tijdvoorjezelf #bewustzijn #ankh #ankhhealing #healingankh #therapeutischeankh #ontwaken #rust #ontspanning #energeticfacelift #immuunboost #ontladen #hogeretrilling #puurfemke #accessbarsbehandelingbergenopzoom #stressrelease #soulbodyfusion #soulbodyfusionbergenopzoom