"Heb even geleden een Ankh behandeling gehad, waarbij ik vroeg of de Ankh gebruikt kon worden bij mijn enkel/voet. Al geruime tijd had ik pijn, nadat ik me bijna een jaar geleden had verstapt. Vrijwel meteen daarna werd de pijn veel minder. Ik lette altijd op als ik liep; was er eigenlijk continu mee bezig me niet te verstappen. En nu? Nu loop ik zoals het hoort; zonder erbij na te denken. Een heel enkele keer draai ik verkeerd en dan voel ik een pijnscheut, maar die verdwijnt vervolgens meteen". 

 

"Was weer een fijne Ankh sessie. De energie gaat pulserend door je heen. Dit voelt magisch, er gaat dan echt iets gebeuren. Deze keer werd ik heel moe op mijn ogen en gaat het aan in mijn rechter elleboog. Nu na een aantal uur na de behandeling zijn mijn rechterarm en schouder nog steeds intens bezig. Ik voel tintelen, krampen van spieren, ongemak, maar ook verlichting in mijn hoofd. Zo bijzonder.
Femke zorgt altijd voor een rustige sfeer, en na afloop staat er altijd water of thee klaar.
🙏 dank je wel dat ik een stukje mee mag varen op de energie van jou en jouw Ankh". 

 

"Recent een bars sessie bij Femke gehad. Zoals de vorige keren een hele fijne ervaring. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en tijdens de sessie kun je ervoor kiezen met haar te praten of gewoon in stilte de behandeling te ondergaan. Het is in een fijne ruimte die heerlijk ruikt. Voor mij persoonlijk is het iedere keer weer een bijzondere ervaring, omdat ik in kleuren en beelden alles zie. Daarna ben ik helemaal rustig en ontspannen.
Als je moeilijk keuzes kunt maken of niet goed in je vel zit, is een passende behandeling echt een aanrader. Vaak heeft ze ook aanbiedingen, zodat je voor een leuk bedrag kennis kunt maken met Femke en haar behandelingen. Het is een waardevolle investering in jezelf 🍀".

 

"Femke is heel kundig in wat ze doet. Ze heeft een fijne energie en de Access Bars behandeling die ik ontvangen heb was diep ontspannend. Ze geeft een bijzondere helende energie mee tijdens de sessie, die kon ik goed voelen in mijn lijf. Het werd ook aangenaam warm.
Ik zou haar zeker aanraden.
En daarna ook lekker even de tijd voor jezelf nemen".

 

"Heerlijk bij Femke! Fijne bars bij een fijn persoon Al het gehaast en stress uit je lijf waardoor je er weer vol energie en positiviteit tegenaan kan!"

 

"Net weer een Bars sessie gehad en voor mij betekent het totale ontspanning, rust in mijn hoofd! Femke is heel rustig en zorgt er zo automatisch voor dat je je op je gemak voelt!"

 

Maar wauw. Wat een fijn gevoel. Dank je wel lieve Femke. Ik kan het iedereen aanraden.

 

"Een moment van rust voor jezelf. Van de bars sessie zelf was ik al erg ontspannen. Daarna nog duidelijk nawerking waarbij er voor mijn gevoel wat ballast werd opgeruimd. Nu vooral wat meer rust gevonden. zeker een aanrader! Je bent in goede handen... wat een fijne beleving van een fijn persoon dank je Femke!"

"Een Bars sessie is echt heerlijk. Het liefst eentje van een uur. Het lijkt zo simpel maar het effect is groot!" 

 

"Terug een reset, zalig!! Ook zeker een aanrader voor kinderen, die door alles wat 'moet' spanning ervaren. Ze gaan weer terug in hun eigen energie. Dit zou iedereen zichzelf en hun naasten moeten geven. Een cadeautje!"  

 

"Onze dochter van 9 heeft ADHD en ontzettend veel baat bij de bars die Femke aan haar geeft. De rust die het creëert in haar drukke hoofdje maakt dat voor haar het leven een stuk makkelijker gaat. Ze kan gaan slapen zonder haar medicatie in te nemen. Ze sluit makkelijker de onbelangrijke deurtjes in haar hoofd zodat er meer ruimte voor rust vrijkomt. Ik kan het iedereen aanraden om hun kind een bars te geven. Zo alle blokkades op te heffen en de negatieve energie weg te laten lopen. Maak een afspraak en ervaar hoe mooi het is.

 

"Een tijdje geleden heb ik een Bars sessie mogen ontvangen. Het was een aangename behandeling en zeer ontspannen ging ik weer naar huis. Een aanrader!"

 

"Wauw wat een bijzondere fijne middag gehad met Femke. Wederom een Bars-sessie mogen ontvangen. Na maanden van fysieke en daardoor geestelijk wat klachten, vandaag voor de 2e keer een sessie gehad! Daar waar ik nachten niet slaap was ik nu binnen 3 min. weg. Echt weg. Ik voelde de energie en stroming van haar handen door de mijne gaan. Even wakker geworden en enorm hoesten en slikken. De emoties moesten eruit en kwamen er ook uit! Na deze wederom bijzondere ervaring kwam ik rustig bij en moest alles even landen. Wat was het fijn. En bij thuiskomst zei manlief. Je straalt rust uit. Dat klopt. De stress is van mijn gezicht af en voel mij zo kalm. De opgekropte woede en het verdriet heeft nu plaats gemaakt voor innerlijke rust.. benieuwd hoe ik vannacht slaap en morgen wakker word"!

 

"Femke is een aanrader!! Ik heb een aantal wekelijkse behandelingen van haar mogen ontvangen en zal zeker nog eens terugkomen".

 

"Mijn kinderen hebben een week geleden een Bars sessie mogen ontvangen van Femke. Wat onwennig gingen ze de behandeling in omdat ze niet goed wisten wat ze moesten verwachten. Met stralende gezichten kwamen ze de behandelkamer weer uitgelopen. Wat voelden ze zich fijn en heerlijk relaxed nadien. Ik kan het iedereen aanraden! "

 

 "De sessies van Femke geven mij een moment van ontspanning, ontstressen, rust in het hoofd en energie om weer door te gaan".

 

"Heerlijk ontspannende bars sessie van een uur. Waarin je alles los laat wat je niet meer dient. Het geeft je nieuwe kracht en energie. Aan te bevelen als je vast zit in oude gewoontes en verdriet. Wanneer je het tijd vind om het roer om te gooien".

 

"Vanochtend een bars sessie gedaan , wow wat een super ervaring, zo relax .
Echt een geweldige ervaring moeilijk te beschrijven maar iedereen aan te raden, die ff rust wil in zijn hoofd .
Heel de dag heb ik al meer energie en een opgeruimder hoofd".

 

"Voor de eerste keer een Bars behandeling gehad, heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar".