Access Bars sessie:

Effectief bij overprikkeld zijn (hsp, adhd), malende gedachten, vermoeidheid, onzekerheid, lichamelijke klachten, slecht slapen, neerslachtigheid, angsten, trauma. 

Tijdens een Access Bars sessie gebeurt er iets bijzonders. Jouw hersenactiviteit zal dalen, hetzelfde als bij meditatie omdat ik 32 specifieke punten op het hoofd zachtjes aanraak.

Het altijd overactieve gedeelte komt tot rust en kan zolang de sessie duurt (en ook daarna) pauzeren. Hierdoor kun je je zowel mentaal als fysiek herboren voelen, ook na één sessie.

 

PTSS sessie:

Een Bars sessie kan perfect gecombineerd worden met een specifiek proces voor het verminderen van klachten door PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) of klachten zoals hyperventilatie en angstaanvallen zonder dat men weet wat de trigger is.

Deze PTSS sessie kan een bijdrage zijn bij zowel emotioneel trauma als fysieke klachten. Gebeurtenissen die als de dag van gisteren kunnen worden teruggehaald met dezelfde traumatische beleving, emoties als destijds. Dit kan iets recents zijn maar ook een situatie van heel lang geleden.  

Access Bars sessie:

Ideaal om even te ontsnappen aan de drukke wereld waarin we leven en de perfecte manier voor hsp-ers en mensen met AD(H)D om het overschot aan prikkels ( energie) op een eenvoudige manier te verwijderen. Een makkelijke manier om snel rust in je hoofd te krijgen. 

 

Mensen kunnen zich na een Bars behandeling beter concentreren, slapen beter, hebben meer energie, meer zelfvertrouwen, voelen zich gelukkiger, rustiger en kunnen positiever denken.

 

Ook op de werkvloer zorgt een Access Bars sessie voor minder stress, minder ziekteverzuim, betere communicatie, meer productiviteit en een betere werksfeer. 

 

 

 

QUICK BARS: 30 MIN SESSIE, er worden maar een paar van 32 Bars punten aangeraakt. Het kan handig zijn als je al vaker Bars hebt gehad en even snel wat punten, thema's wil opschonen. Bijv. Overtuigingen die niet voor jou werken, Controle, Geld, Verdriet, Communicatie. Geef bij het maken van een afspraak aan wat jou struikelpunten op dit moment zijn. 

 

 

Voorbeelden van klachten die door Access Bars verminderen; 


Angst, piekeren, overdenken, negatieve gevoelens, boosheid, frustratie, onmacht, oordelen, overtuigingen, (hoog)gevoeligheid, stress, zorgen, concentratieproblemen, slaapproblemen, hyperactiviteit, vermoeidheid, slapeloosheid, klachten, pijn, onzekerheid, besluiteloosheid.