Ankh sessie,

 

Effectief bij het oplossen energetische blokkades, trauma, verdriet, ervaring van emoties, vermoeidheid, overbelasting, ongemakken, spijsverteringsproblemen, spanning, pijn, stress, uit de fight or flight modus komen, reset van de nervus vagus. 

 

De Ankh is een healing tool en is speciaal voor mij gemaakt en is volledig op mijn energie en ziel afgestemd.

 

De Ankh kan jouw aura en energiesystemen reinigen (blokkades) en nieuwe energie ( met een hoge frequentie) sturen, om jouw lichaam energetisch te voeden. De Ankh versterkt mijn energie 25x.
De Ankh, samen met de Lemniscaat, zorgen voor een reset van jouw nervus vagus en diepe ontspanning.

De Ankh werkt als katalysator en versnelt jouw processen. Als ik een sessie geef, stem ik mij af op jou en kan de Ankh zijn werk doen. Het is afhankelijk van jouw bewustzijn hoeveel jij kan ontvangen van de energie die ik met behulp van de Ankh stuur en wat je ermee doet.

 

De Ankh 'raakt' jou aan waar het nodig is en zal jou liefdevol helpen om jou in de juiste richting te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor een dieper inzicht in jezelf en hoe jij leeft en of dit moet veranderen in jouw belang.  Veel lichamelijke klachten zijn een teken dat je bewustzijn daar naartoe mag. 

 

De Ankh energie zal altijd stromen naar plaatsen in het lichaam waar deze energie nodig is. Het effect van een verandering in energie in het lichaam, zal voor iedereen anders aanvoelen. Drink sowieso meer water na een sessie.
Vertrouw er op dat het lichaam aan het herstellen is en bezig is om weer in een nieuwe balans te komen, niet iedereen is in staat de subtiele energie veranderingen te voelen. Dit heeft ook te maken met jouw bewustzijnsniveau en in hoeverre jij hogere energie kunt ontvangen. 

 

 

Ik bied vanaf 6 mei de volgende nieuwe serie sessies aan:

1. Reset nervus vagus, ontspanning, chakra reiniging 45-75 min
2. Reset nervus vagus , reiniging en voeden van chakra’s,  het aura en lichaam. 60-90 min

Je begint met sessie 1, deze laat je integreren in je lichaam en sessie 2 kun je het beste na 2 weken ontvangen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©FemmeSense