Ankh sessie,

 

Effectief bij het oplossen energetische blokkades, spanning, vermoeidheid.

 

De Ankh is een healing tool en is speciaal voor mij gemaakt en is volledig op mijn energie en ziel afgestemd.

 

Ik kan met de Ankh blokkades verwijderen/oplossen in jouw lichaam en nieuwe helende energie sturen om pijn te verlichten. De Ankh werkt als katalysator en versnelt het genezingsproces. 

 

De energie zal altijd stromen naar plaatsen in het lichaam waar blokkades aanwezig zijn en deze proberen op te heffen. Het effect van een verandering in energie in het lichaam, zal voor iedereen anders aanvoelen. Drink sowieso meer water na een sessie.

 

Onlangs hadden klanten resp. 50%, 70% en 80% minder pijn na één sessie. Dit was een nieuwe sessie die ik bij een aantal proefpersonen heb gedaan. 

 

Het kan zijn dat je moe wordt of juist wat pijn of ongemak voelt in andere delen van je lichaam. Maar je kunt je ook gelijk beter voelen en minder pijn ervaren tijdens de eerste sessie. Vertrouw er op dat het lichaam aan het herstellen is en bezig is om weer in een nieuwe balans te komen. 

 

De Ankh kan ingezet worden bij pijn, gewrichtspijn, stress, overbelasting, ontstekingen, vermoeidheidsklachten, overgangsklachten ( opvliegers).

 

Ook bij onzekerheid, problemen met vruchtbaarheid of anorexia, aura reiniging of chakra healing. 

 

Bij emotionele spanning en het vasthouden hiervan. Bij hoge bloeddruk door zorgen en spanning. 

 

De Ankh is ook goed in te zetten bij pubers die vast zitten. Bij lusteloosheid, niet lekker in je vel, vermoeidheid, psychische klachten. 

 

 

 

 

 

©FemmeSense