Ankh sessie, pain release

 

Een nieuwe sessie bij FemmeSense, specifiek gericht en effectief bij het verminderen van pijn; oplossen van energetische blokkades in het gehele lichaam. 

Geschikt voor mensen die regelmatig pijn ervaren in een of meerdere delen van hun lichaam en die bereid zijn om een alternatieve manier te proberen om deze pijn (geblokkeerde levensenergie) op te lossen. 

 

Deze sessie zorgde bij de klanten die als proefpersoon de sessies hebben ontvangen, voor respectievelijk 50%, 70% en 80% minder pijn na de eerste sessie. De pijn was bij hen direct na de sessie verminderd en bleef zo tot de volgende sessie. 

 

De sessie duurt 90 minuten en je wordt liggend op een fijne massagetafel en in een warme ruimte behandeld. Het grootste gedeelte lig je op je buik maar we wisselen dus af. De Ankh werkt het meest krachtig op de blote huid maar de keuze is aan u of u liever een hemdje of broek (liefst dunne joggingbroek of legging) aanhoudt. Ik behandel van het hoofd tot en met de voeten. Op deze manier kunnen de meeste blokkades losgelaten worden. 

 

Heeft u een specifieke pijnklacht, bijvoorbeeld alleen de knie of ander gewricht? Dan kan ik ook alleen dat gewricht behandelen in een kortere sessie. Bespreek dit van tevoren bij mij of laat het me weten via een appje, dan kan ik daar de sessie en de duur hiervan op aanpassen.