1.Ontspannings sessie, reiniging chakra's inclusief reset Nervus vagus 45 tot 1,5 uur

De nervus vagus is een essentieel onderdeel van het autonome zenuwstelsel en is verbonden met alle organen in ons lichaam. Het verbindt het brein met alle belangrijke organen zoals de darmen, de maag, het hart en de longen. Ook heeft het invloed op je mentale welzijn. Daarom is het optimaliseren van het functioneren van je nervus vagus erg belangrijk. Het kan je algehele gezondheid verbeteren en je stressbestendiger maken. Een toename van activiteit in je nervus vagus activeert het parasympatische zenuwstelsel. Zo’n toename betekent dat het lichaam zich dus sneller kan ontspannen na een stressvolle periode.

Het sympathische deel van het autonome zenuwstelsel is ons gaspedaal. Het zorgt dat we in actie kunnen komen in spannende situaties waar extra lichamelijke of geestelijke inspanning wordt gevraagd. Het is de zogenaamde fight or flight modus en gaat altijd AAN als het noodzakelijk is!

Als we constant druk en in beweging zijn, op het gaspedaal drukken, zal je ook een keer op de rem moeten en stilstaan. Het parasympathische deel is de rem in ons lichaam. Alleen daarmee kun je in de herstel en rustmodus.
Echt tot rust komen betekent je systeem laten herstellen. Dit lukt als je rust neemt, mediteert, rustig beweegt, in de natuur bent en meer naar binnen keert maar niet op de bank tijdens een spannende of heftige film. Bij de meeste mensen is een reset dus echt noodzakelijk aan het worden om heel veel lichamelijke klachten op te gaan lossen. Voorbeelden van klachten door een niet goed werkende nervus vagus zijn:

 • Migraine, hoofdpijn, clusterhoofdpijn
 • Chronische stress
 • ADHD
 • COPD
 • Fibromyalgie
 • Gespannen en pijnlijke spieren in nek en schouders
 • Rugklachten
 • Hartkloppingen
 • Flauwvallen
 • Veel piekeren
 • Geheugenproblemen
 • Problemen met het nemen van beslissingen
 • Slapeloosheid
 • Depressie
 • Paniekaanvallen
 • Angst
 • Kort lontje/snel geïrriteerd
 • Hyperventilatie
 • Klachten na trauma
 • Oppervlakkige ademhaling

 

 

De nervus vagus wordt in de eerste periode van je leven automatisch gereset. Daarna niet meer, dus hoe traumatischer, drukker en stressvoller jouw leven is geweest waarbij er weinig of geen plaats was voor rust of herstellen hiervan, hoe waarschijnlijker het is dat jouw lichaam klachten heeft gecreëerd.

Gelukkig kan je hier iets aan doen maar u zult begrijpen dat als u al jaren signalen  die uw lichaam uitzendt, negeert, dat u niet met één sessie van uw klachten af bent, zeker niet als u zich enkel richt op symptoombestrijding zonder de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Ik zie ziekte persoonlijk niet als een aanval van buitenaf en houd mij veel bezig met zielsoorzaken van ziekte en de Germaanse geneeskunde. 


Deze sessies helpen jou stapje voor stapje om jouw immuunsysteem te versterken, ontstekingen te verminderen, en het bevordert een gezonde spijsvertering. Bovendien heeft het een positieve invloed op onze cognitieve functies, zoals geheugen en concentratie. Kortom, een goed functionerende nervus vagus is de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven.

Samen met de Ankh sessie is dit een diep ontspannende sessie, die eveneens de belangrijkste chakra’s reinigt en voedt. 

 

Voel je niks bijzonders na de eerste sessie, dan kan het zijn dat je nog teveel in je hoofd zit en je lichaam de Ankh energie niet bewust hebt kunnen ontvangen of ervaren. Dit kan ook als sommige chakra’s wat meer aandacht nodig hebben, zoals reiniging en voeden hiervan. Als je teveel in het hoofd zit ipv je gevoel kan het hartchakra vaak wat meer licht energie gebruiken. Ook dit bewustzijn moet geleidelijk groter worden en gebeurt niet met één enkele sessie. 

 

Wil je alleen een reset van de nervus vagus ontvangen? Dat kan ook. Investering €25. Het is belangrijk om deze sessie, dit proces van ontspannen ( van het zenuwstelsel) regelmatig te herhalen zodat het lichaam niet zo snel van slag raakt als het drukker is of je even wat stress ervaart. 

 

 

Strippenkaart 10 x RESET € 200  12 maanden geldig

 

 

2.Reinigings sessie aura en lichaam (vindt plaats 2 weken na de reset Nervus vagus) 1 - 1,5 uur

Met deze Ankh sessie reinigen we negatieve ervaringen, soms trauma’s, verdriet en emoties die we tot nu toe ervaren hebben. We zorgen voor nog meer ontspanning. We reinigen en voeden alle chakra’s en het aura. De Ankh brengt geblokkeerde energie in beweging en zorgt daarmee voor meer balans in het lichaam maar ook op mentaal en emotioneel vlak zal je meer kalmte ervaren. 

Het kan helpen bij het verwerken van trauma en pijn. De Ankh energie zal altijd liefdevol datgene aanraken wat gezien mag worden en zal bijdragen aan jouw persoonlijke groei en bewustwording. Hoe en of je dit ervaart en voelt is afhankelijk van jouw eigen bewustzijnsproces. 

 

De investering voor sessie 1 en 2 samen ( in één koop) is  €150. 

Geen factuur nodig en liever korting? Betaal cash bij de eerste sessie? Wil je dat? Laat het me weten.

De twee sessies dien je binnen 3 weken te ontvangen.  Schaf je ze als twee losse sessies aan dan betaal je €180

 

Hoe vaker je een Ankh sessie ontvangt, des te meer balans je zult creëren, mentaal, fysiek en emotioneel.

Ik raad daarom een strippenkaart aan zodat je bijvoorbeeld iedere maand een sessie kunt ontvangen. 

 

 

 

3.Meridianen sessie ; oplossen van blokkades in de meridianen. De balans wordt hersteld door het reinigen /voeden met de Ankh en/of Lemniscaat- energie.

Geschikt voor mensen die regelmatig pijn ervaren in een of meerdere delen van hun lichaam en die bereid zijn om een alternatieve manier te proberen om deze pijn (geblokkeerde levensenergie) op te lossen.  Vooral bij pijnklachten aan één kant zal ik tijdens de sessie de Lemniscaat gebruiken om de energie meer in balans te krijgen. 

 

Deze sessie zorgde bij de klanten die als proefpersoon de sessies hebben ontvangen, voor respectievelijk 50%, 70% en 80% minder pijn na de eerste sessie. De pijn was bij hen direct na de sessie verminderd en bleef zo tot de volgende sessie. 

 

De sessie duurt maximaal 90 minuten maar is afhankelijk van de klachten. Je wordt liggend op een fijne massagetafel en in een warme ruimte behandeld. Het grootste gedeelte lig je op je buik maar we wisselen dus af. De Ankh werkt krachtig op de blote huid maar de keuze is aan u of u liever een hemdje of broek (liefst dunne joggingbroek of legging) aanhoudt. Ik behandel van het hoofd tot en met de voeten. Op deze manier kunnen de meeste blokkades losgelaten worden. 

 

Heeft u een specifieke pijnklacht, bijvoorbeeld alleen de knie of ander gewricht? Dan kan ik ook alleen dat gewricht behandelen in een kortere sessie. Bespreek dit van tevoren bij mij of laat het me weten via een appje, dan kan ik daar de sessie en de duur hiervan op aanpassen.