Soul Body Fusion®

Het is een sessie, die direct werkt en op een fijne manier diep doordringt. Door verdriet, boosheid, angst, teleurstelling, frustratie, trauma in ons leven, is bij meesten van ons de ziel steeds verder verwijderd geraakt van ons lichaam.

Hierdoor heb je het gevoel dat je niet echt verder komt in je leven en dat niks lukt wat je eigenlijk heel graag wil. Je kunt je bijv. niet lekker in je vel voelen; gefrustreerd, verdrietig, angstig, ongelukkig en uiteindelijk ook lichamelijke klachten krijgen; stress, depressie, burnout, ziekte.

 

Door de Soul Body Fusion® sessies word je meer bewust, en kun je afstemmen op jouw levenskracht en zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je alles kunt kiezen wat je echt wilt.

Ook voor kinderen en pubers is dit heel fijn waardoor ze meer zelfvertrouwen kunnen krijgen, gelukkiger kunnen worden, meer plezier kunnen hebben en kunnen genieten van het leven, zoals het hoort. 


Bij een Soul Body Fusion® sessie in mijn praktijk zit je in een stoel tegenover mij. 
De sessie neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.

Daartussen nemen we even pauze om wat water te drinken en/of te praten over jouw ervaring. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (ziel) meer in je lichaam.

Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

Door de founder Jonette Crowley wordt altijd een serie van 3 sessies aangeraden in een tijdsbestek van 3-5 weken. Een serie van 3 sessies is optimaal om het proces van versmelting te voltooien. Deze sessies kunnen op afstand gedaan worden.

 


Je kunt kiezen voor sessies in mijn praktijk maar op afstand is ook mogelijk, het effect is hetzelfde en pas heb ik deze sessie bij iemand in Spanje gedaan. Ik zal vragen naar jou intentie en neem deze mee in de healing. Om op afstand te werken is een foto waar jij alleen op staat, nodig. Dan stem ik af op die foto en jouw energie. Deze foto gebruik ik alleen voor de SBF sessie(s) en verwijder ik na de laatste sessie. 

 

We spreken dan samen een tijdstip af waarop ik de sessie zal doen. Na de sessie mag jij jouw ervaring delen als je wilt maar dat is geheel aan jou.  Een healing op afstand is voor veel mensen lastig om te begrijpen. Ons ego vindt hier vaak wat van maar alles is energie dus eigenlijk is het heel logisch. Zie het anders als bidden voor iemand die het moeilijk heeft, je stuurt liefdevolle gedachten naar die persoon. De intentie is goed en liefde bereikt de ander altijd. 

 

Iedereen is anders en dus zal het aantal sessies die nodig zijn om weer volledig op jouw pad te komen, verschillend zijn per persoon. De één heeft nou eenmaal meer tijd nodig om tot een bepaald inzicht of bewustzijn te komen en deze om te zetten in acties.  

 

 

Meer officiële info over Soul Body Fusion vind je op :

jonettecrowley.com en soulbodyfusion.nl.