Samen met mijn man Mike geven wij ontspannende duo sessies waarbij wij werken met twee healingtools; de Ankh en de Lemniscaat.  De sessies zijn effectief bij stress-gerelateerde klachten en kunnen heel goed ingezet worden voor verzuimpreventie of verzuimreductie in bedrijven. 

 

Het zijn sessies waarbij eerst jouw nervus vagus wordt geactiveerd, waardoor jouw zenuwstelsel weer in de noodzakelijke rust stand ( ipv fight or flight) komt. Verder zorgt de Ankh energie voor opschonen van blokkades en reiniging van de belangrijkste chakra’s en aura. Vervolgens wordt de hele pranabuis gevoed door de levensenergie die we met de Ankh doorgeven. De pranabuis loopt vanaf je kruin t/m de ruggengraat. 


 

Dit zijn sessies die heel veel in jouw lichaam kunnen shiften. Loopt jouw leven niet soepel, heb je veel lichamelijke klachten of (langdurige) stress en voel je je vaak moe of neerslachtig? 

 

De mensen die deze sessies al vaker ontvangen hebben geven aan dat ze er veel baat bij hebben. Ze zitten beter in hun vel, voelen zich rustiger en vrolijker en een klant zei dat alles in haar leven ineens op zijn plek valt. Er komt meer rust in hun leven, ze kunnen beter bij zichzelf blijven, ze voelen zich meer ontspannen en kunnen makkelijker (lastige) keuzes maken, beter voelen wat ze nodig hebben en sneller uit hun comfort zone gaan ondanks dat ze weerstand voelen in bepaalde situaties. Bovendien ervaren ze dat ze veel meer energie hebben en minder stress klachten of slaapproblemen.