MTVSS

Wil jij een sterkere weerstand, meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier/gemak van en met je lijf?

 

MTVSS is een hands-on lichaamsproces dat een grote bijdrage kan zijn bij het stimuleren en versterken van het zelfgenezend vermogen en het in balans brengen en verlevendigen van de volgende lichaamssystemen of het gehele lichaam:

stofwisseling,
ademhaling,
zenuwstelsel,
skelet en spieren, rugklachten en blessures 
spijsvertering,
lymfe en hormoonhuishouding.

Over het algemeen een flinke boost voor je lichaam, meer energie, verlichting en vermindering van allerlei pijn- en andere aanhoudende klachten. Een superbooster dus! 

Voel je je zwakker door zware of langdurig slikken van medicijnen, een chronische ziekte of kanker, dan is deze behandeling heel fijn om als aanvulling op een reguliere behandeling te hebben. Klanten hadden meer energie en hadden minder last van bijwerkingen van hun medicatie.

Met deze sessie kun je lichamelijke blokkades loslaten en zodat je weer meer terug kunt vallen op jouw zelfgenezend vermogen. De energie in jouw lichaam kan weer vrij stromen naar de plaatsen waar het nodig is. Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een oorzaak in het welbevinden van een mens.

 

Deze sessie is ook heel goed in te zetten voor sporters, die meer uit hun lichaam willen halen zoals spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. 


Wil jij een sterkere weerstand, (veel) meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier of gemak met je lijf? Boek dan deze sessie! 

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK VIA WHATSAPP +31638757718