Bars voor babies, kids, pubers, scholieren en studenten*

 

Met de toename van meer bewuste en hoogsensitieve kinderen zie je ook een toename van klachten bij jonge kinderen, pubers en jongvolwassenen. Deze kinderen kunnen ook gevoeliger reageren op voedingsstoffen; suikers, E-nummers, Veelal komen vermoeidheidsklachten, buikpijnklachten, emotioneel uit balans; verdriet, boosheid, frustratie, woede, neerslachtigheid, verstoord slaapritme, motivatieproblemen (school) voor.
Deze kinderen hebben een lichaam dat van nature energie oppikt van anderen maar zijn zich hier (nog) niet van bewust en ze kunnen deze energie niet of moeilijk kwijt. Het is begrijpelijk dat een opeenstapeling van deze extra en soms zware energie, in combinatie met stress, voeding en of slaapproblemen, een effect heeft op het lichaam. De bars behandeling zorgt eenvoudig voor het loslaten van de energieblokkades.

 

EXAMEN ACTIE T/M EIND MEI. 

BARS + RESET NERVUS VAGUS.  €40  SESSIEDUUR 45MIN

 

 

 

 

Een Bars behandeling helpt ook bij kinderen die veel huilen, vaak en snel boos of gefrustreerd zijn, die onrustig en druk zijn, onzeker zijn, slecht slapen. Bij ADHD, ADD, autisme verwante stoornissen of hoogbegaafdheid. Ook bij lichamelijke klachten, buikpijn of hoofdpijn waar geen medische oorzaak voor wordt gevonden (dus energetische blokkades), heeft deze sessie vaak effect. 

 

Voor pubers die niet goed in hun vel zitten, veel piekeren, veel overdenken, verdrietig of met ADHD, ADD, slaapproblemen, angst en onzekerheid of door examenstress kan een Bars sessie een hele grote bijdrage zijn. Vrijwel meteen na de sessie zullen ze voelen dat ze de energetische last hebben losgelaten.

 

Bars zijn geschikt voor alle leeftijden, dus zelfs ook voor babies die slecht slapen, onrustig zijn door bijv. een traumatische bevalling of die lichamelijke klachten hebben.
Voor kindjes die veel huilen en overprikkeld zijn is een Bars sessie zeker het proberen waard.

 

Tijdens de Bars sessie hoeft er niet gepraat te worden maar het mag wel.
Je ligt met kleding aan op een massagetafel en je vader of moeder blijft bij je tijdens de sessie, voor pubers is dit uiteraard niet nodig maar kan dit in overleg.

 

*Het gereduceerde tarief bij FemmeSense in Bergen op Zoom is ook van toepassing op klanten die al een volwassen leeftijd hebben maar die nog een opleiding volgen. Dmv het tonen van een geldige OV kaart of geldige studiepas kun je een sessie ontvangen van 30 min. voor €25. Een sessie van 1 uur kost €50.