Ik bied 3 bodyprocessen aan van Access Consciousness

 

1. Energetic Facelift 

2. MTVSS

3. Eliminatie van angst en boosheid 

 

Energetische Face & Body Lift  60-90 min

ontspanning en verjonging van gezicht,

verjonging, versteviging hals en nek,

vermindering rimpels en lijntjes

vermeerdering van energie,

vitaliserende werking.

 

 

Energetische Face & Body Lift:

Elke keer dat jij in de spiegel kijkt en oordeelt over dat wat jij ziet, is een herinnering voor de cellen en zetten dit in energie vast.
De Access Energetische Facelift wist het oordeel uit het celgeheugen en verjongt en verzorgt het hele lichaam en het wezen van binnenuit!

Deze unieke behandeling is heerlijk om te ontvangen en vaak al zichtbaar of voelbaar na één sessie van 60-90 min. Doordat er meer dan 30 lichaamsprocessen worden aangezet, verjongt, verstevigt, vitaliseert jouw lichaam en zal je stralen.

Bovendien laat je ook zware energie los, van de negatieve gedachten ( oordelen) die jij over jouw lichaam, ouder worden of het functioneren van jouw lichaam hebt omdat ik tijdens deze behandeling ook Access Bars punten aanraak. 

 

Deze behandeling verjongt, verstevigt, vitaliseert, regenereert en ontspant tegelijk. Vaak is deze behandeling al zichtbaar na één sessie. Echter voor nog meer blijvend resultaat, kies je een traject van meerdere sessies. Je kunt iedere 3-4 weken een sessie inplannen.

 

MTVSS vanaf 30-60 min

Wil jij een sterkere weerstand, meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier/gemak van en met je lijf?

 

MTVSS is een hands-on lichaamsproces dat een grote bijdrage kan zijn bij het stimuleren en versterken van het zelfgenezend vermogen en het in balans brengen en verlevendigen van de volgende lichaamssystemen of het gehele lichaam:

stofwisseling,
ademhaling,
zenuwstelsel,
skelet en spieren, rugklachten en blessures 
spijsvertering,
lymfe en hormoonhuishouding.

Over het algemeen een flinke boost voor je lichaam, meer energie, verlichting en vermindering van allerlei pijn- en andere aanhoudende klachten. Een superbooster dus! 

Voel je je zwakker door zware of langdurig slikken van medicijnen, een chronische ziekte of kanker, dan is deze behandeling heel fijn om als aanvulling op een reguliere behandeling te hebben. Klanten hadden meer energie en hadden minder last van bijwerkingen van hun medicatie.

Met deze sessie kun je lichamelijke blokkades loslaten en zodat je weer meer terug kunt vallen op jouw zelfgenezend vermogen. De energie in jouw lichaam kan weer vrij stromen naar de plaatsen waar het nodig is. Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een oorzaak in het welbevinden van een mens.

 

Deze sessie is ook heel goed in te zetten voor sporters, die meer uit hun lichaam willen halen zoals spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. 

 


Wil jij een sterkere weerstand, (veel) meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier of gemak met je lijf? Boek dan deze sessie! 

 

Eliminatie van angst en boosheid vanaf 30-60 min

Ontspannend en rustgevend lichaamsproces om vastzittende energie van angst en boosheid uit het lichaam te verwijderen.

Dagelijks hebben we te maken met stress en angst.  Hoe vaak neem je de stress en boosheid op in je lichaam, in je schouders, je rug, je maag en darmen?

Dit proces zorgt ervoor dat je alle angst en boosheid uit je lichaam los kan laten.  Dit is een ontspannen manier om alle stress die je hebt opgeslagen, los te laten.


Effect: enorme innerlijke rust en kalmte in je hele lichaam, vermindering van stress-gerelateerde klachten; hoofdpijn en klachten, maag- en darmen en verbetering van de nachtrust.

 


KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK VIA WHATSAPP +31638757718