Dierproef-vrije en natuurlijke verzorgingsproducten zonder SLS, SLES, PEG, PARABENEN die u naar eigen wens kunt samenstellen met de toevoeging van 100% natuurzuivere etherische oliën. Bijvoorbeeld een bodylotion met lavendel? Een shampoo met geranium? Douchegel of conditioner met citroen en munt? Amandelolie met cederhout en kruidnagel? Massage olie met eucalyptus en laurier? De mogelijkheden zijn enorm. 

 

Bij FemmeSense in Bergen op Zoom zijn er 100% pure en onverdunde etherische oliën te koop. Stuur mij een mail naar info@barsfemke.nl voor de prijzen van de olie naar keuze. 

Bijvoorbeeld lavendel, tea tree, cederhout, eucalyptus, frankincense (wierook), munt, patchoeli, sandelhout, tijm, ylang ylang, rozemarijn, geranium, may chang, jasmijn, kamille, laurier, citroen maar nog vele anderen zijn bij mij te koop. 

Verzorgende biologische conditioner met vitamine B5 vanaf 500ml. Deze is geschikt voor alle haartypen, SLS-vrij, SLES-vrij, PEG-vrij. Geen parabenen en dierproefvrij.

Shampoo en douchegel in één op plantaardige basis vanaf 500ml. Deze is geschikt voor alle huidtypen. SLS-vrij, SLES-vrij, PEG-vrij. Geen parabenen en dierproefvrij. 

 

De prijs van etherische oliën is erg verschillend en wisselend. Dus als u interesse heeft in een of meerdere oliën dan kunt u mij mailen met uw wensen.