Werkstress is grote oorzaak van psychisch verzuim

Iedereen heeft wel eens stress op het werk. Dat is op zich niet erg. Werkstress is zelfs goed, door de adrenaline die vrijkomt om te presteren. Maar iemand die continu stress ervaart, kan lichamelijke of psychische klachten krijgen en ziek worden. Letterlijk. En dat kan grote gevolgen hebben. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 8 maanden kwijt.

 

Een kwart van het langdurend psychisch verzuim is stressgerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt een werknemer vaak te veel als de spanning op verschillende gebieden oploopt, en hij hierdoor de controle verliest op het werk, thuis, of bijvoorbeeld financieel. De balans tussen werk en privé raakt verstoord.  Bron; Arboned.

Voorkom langdurig verzuim en burnout door de unieke  stress-release sessies van FemmeSense.

U kunt het ziekteverzuim van uw medewerkers terugdringen en hun psychische en lichamelijke gezondheid bevorderen door hen op regelmatige basis een Bars™sessie of andere sessie te laten ontvangen. Deze Bars™sessie zorgt ervoor dat stress energie kan ontladen en dat vastgeroeste patronen en overtuigingen veranderen. Het is laagdrempelig want er hoeft niet gepraat te worden. Het is een stille sessie. 

Een groep klanten heeft een traject gevolgd van opeenvolgende Bars™sessies in 6-12 weken bij FemmeSense die op dat moment in de ziektewet zaten vanwege burnout klachten.Zij konden tijdens en na dit traject de volgende verbeteringen aangeven:
meer energie,
beter slapen,
beter in hun vel zitten,
beter en sneller beslissingen nemen,
beter voor zichzelf opkomen,
betere concentratie,
betere focus,
zelfverzekerder,
minder angst en lichamelijke klachten. 

Heeft u interesse in het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid van uw medewerkers door periodieke sessies? Stel gerust uw vragen via deze knop